Black Dogs!

Hopsu tunnari jos haluat kuunnella sen tässä ja nyt! Lataa ihmeessä!

Me olemme tehneet Black Dogsin! Myös… Black Dogs on kaikkein paras!!! Agenttiryhmä, Black dogs on täällä!  He pelastavat koko maan pahan Velmu Beckhamin käsistä!

Tarina kertoo siitä, että kuinka
Velmu Beckham yrittää vallata koko maan. Agenttiryhmä, Black dogs kuitenkin tulee pelastamaan. Siihen kuuluu, neljä upeaa koiraa. He ovat Jack Dawson, John Bates, David Smith  ja Donna Westlake. Yhdessä he sitten saavat kokea kaikkea hengenvaarallista ainakin tämän matkan aikana.

Tässä tarinassa seikkailee yhteensä 27 henkilöä. He ovat:
Jack Dawson, David Smith, John Bates, Donna Westlake, Victoria Westlake, Nicole Weslake, Nick Lewis, Velmu Beckham, Kevin Horner, Mary Williams, Geri Tweek, Michael Jackson, Britney Jackson, Ben Jackson, James Tate, Richardo Halliwell, Antonio Halliwell, Topi Jones, Mandy Dingle, Emma Pitt, Eric Button, Robbie McCormick, Hannah Thomp, Amy Bailey, Steve Bailey, Nelly DiCamilio ja Jennifer Roberts. Lue tietoa henkilöistä… Kaikki henkilöt saavat olla tässä mukana jännittävästi ja mukavasti! Kuvat ovat kesken!

Me
Milla Kivilahti ja Elisa Valjakka olemme luoneet Black dogsin. Ensiksi Elisa teki tätä Kaisu Anttilan kanssa, mutta se taisi jäädä siihen. Yhdessä me sitten aloimme tehdä tätä… Elisa ja Milla.

Historia

Joskus toisella luokalla koulun jälkeen Elisa oli Kaisulla kylässä. Elisa piirteli paperille aurinkolasit. Yhtäkkiä Elisa lisäsi koiran aurinkolaseihin. Hän ajatteli tulevaisuutta. Illalla kotona hän alkoi piirrellä aurinkolasipäisiä koiria. Elisa sai idean luoda Black dogsin. Alkoi humina ja pulina. Seuraavana päivänä hän kertoi asiasta Kaisulle. Yhdessä he alkoivat tehdä siitä juttua. Vuoden kuluttua se unohtui. Vierähti taas vuosi, kunnes Milla tuli luokallemme. Kun Milla tuli meille kylään muistin Black dogsin ja näytin kuvia niistä. Me aloitettiin tekemään yhdessä Black dogsia. Siitä se sitten lähti… Nykyään teemme jo aivan kokonaista kirjaa.

Tekijät

Tähän mennessä tekijöinä on toiminut
Milla Kivilahti ja Elisa Valjakka. Alussa Kaisu Anttila sai tehdä tätä Elisa Valjakan kanssa.

Muuta sälää

Yleensä koulussa välitunnilla me teemme Black Dogs juttuja salassa. Aina kaikki kyselevät mitä me oikein puuhataan? Emme tietystikään kerro, koska se on salassa. Myös me lauleskelemme kaikenlaisia Black Dogs lauluja ja puhumme siitä koko ajan. Olemme tehneet tästä kaikkea muutakin kuin nämä jutut mitä näillä sivuilla on kerrottu.

Olemme kehitelleet yhteensä viisi laulua. Juoni on ollut aina sama. Meistä se Black Dogs on aika huumoria täynnä. Varsinkin siinä kirjassa. Melkein itsekin nauramme niille jutuille. 

On meillä yksi pieni apulainen joka ei nyt kauheasti ole mukana. Hän on Noora Akkanen. Hän vain toimii apulaisena joissain jutuissa. Noora läpäisi kuuden arkillisen Black Dogs pääsykokeen. Siinä pitää vain osata henkilöiden nimet ja kaikkea muuta tietoa pitää muistaa. Ja tietenkin juoni.

Olemme uusineet näitä sivuja aika paljon. Tuntuisi, että nämäkin sivut olisivat aika kuluneet… Ehkä nelisen kertaa on uusittu niin kun ihan kokonaan.

Netin paras sähköposti on kyllä www.hotmail.com! Käykää siellä ja rekisteröitykää.
Se on ehdoton ykkönen.

Lue lisää tietoa koko jutusta! Täältä! Se menee sivulle
"Tietoa"!

Kirjoita viekkuun!

Kirjoita

Lue


Ilmainen www-laskuri

Black Dogs | FanArt | Päivitykset | Jotain... | Roolipeli | Webmaster | NAM!!! | Linkit | Jutut ja vitsit | Black Dogsin omat horoskoopit

Yhteystietomme:

Sähköp.: blick_digs@hotmail

Simonpellonkatu 18
15320 LAHTI