Tämä on Black Dogsin oma roolipeli jossa edetään ja jatketaan juonta eri paikoissa. Voit pelata vain koiralla, koska tuskin ihmisiä olisi koirien keskuudessa. Voit ostaa, tapella, tehdä tuttavuutta ja muuten vain pelata. Tänne voi tulla pelaamaan niin monta kuin sielu sietää. Mutta aivan älyttömiä koiria ei oteta mukaan. Vaikka esim. 500 kg painava läski ja 2 cm pitkä… lisäksi vielä olisi ammatiltaan roskakuski. Emme toivo sellaista, kiitos. Jos haluat kysyä jotain niin lähetä meille sähköpostia: blick_digs@hotmail.com. Et voi olla samassa paikassa yhtä aikaa sillä se on aika mahdotonta. Silmät baarissa ja vartalo kadulla? Jaa.. Olet varmaan osallistumassa roolipeliin. Sitten sinun täytyy lukea nämä kaikki läpi! Ensin: Sinä suunnittelet hahmon jolla haluat pelata. Lähetät kuvan ja tiedot. Kuva voi olla koirasi, oma piirtämäsi tietokoneella tai käsin skannattuna. Kuva pitää olla jpg tai gif muodossa. Täytä nämä kaikki tiedot. Tähdellä on pakolliset.

*Nimi: (Esimerkiksi Kylie Moon)
Pituus: (Laita tyypin pituus esim. 165 cm)
Paino: (Koiran massaa, mutta lihavat eivät ole toivottuja.. esim. 65 kg)
*Tappelutekniikka: (Miten taistelee ja mikä on taistelun salaisuus: Esim. potkii niin kovaa jalkoihin ettei enää pysty liikkumaan ja silloin se on helppo vahingoittaa.. voi..)
Rotu: (Koiran rotu joka voisi vaikka olla boxeri)
*Ammatti: (No, sen koiran ammatti esim. lääkäri)
*Sukupuoli: ((Tyhmää selittää) esim. male = mies tai Female = Nainen)
*Ikä: ((Vielä tyhmempää) No ikä esim. 35 v.)
*Menneisyys: (Lapsuus ja semmonen aikojenalussa oleva tapahtuma)
Silmien ja turkin väri: (No Silmien väri ja turkin väri. Yksinkertaista, mutta ei saa paljastaa jos henkilöllä on aurinkolasit… (Heh..))
*Perhe: (Hahmon perhe esim. sisarukset ja vanhemmat (Jos on...))
Luonne: (Tähän voisi laitaa vaikka että itsepäinen mutta tosi ystävällinen)

Lisää toki voit keksiä kysymyksiä, mutta tässä oli tärkeimmät. Tässä on sitten nämä tämmöiset tappelupisteet. Sinun pitää ne laittaa sinne, koska jos haluat tapella niin sinulla pitäisi olla seuraavat jutut. Anna numeroita, mutta yhteenlaskettu pistemäärä saa olla enintään 60.

(Esimerkki)

Äly: 10
Voima: 15
Nopeus: 5
Tarkkuus: 5
Iskut: 10
Kestävyys: 10
Rohkeus: 5

Heti kun sinun henkilösi on laitettu sivuillemme niin silloin vasta annamme luvan pelata tässä meidän loistokuntoisessa roolipelissä. No jaa.. Nettin laitettua sinulle annetaan rahaa 50 $ jotta voisit ostaa kaikkea kivaa. Ruoka on ilmaista esim. aamupala, iltapala, lounas… Kaikki tavara ja viihteellinen on maksettava. Aina kun olet ostanut jotain niin ilmoita viekussa. Siitä ilmoitetaan kohdassa "Raha"

Säännöt:
1. Toista ei saa tappaa muualla kuin paikassa "Tappelemaan!".
2. Et voi olla kahdessa paikassa samaan aikaan.
3. Pelissä ei saa kiroilla.
4. Tappelupisteitä ei saa enempää kuin 60 vain jos olet aktiivisesti mukana tai suorita jotain iskua saat lisää pisteitä.
5. Joka paikassa saa tapella, mutta ei saa tappaa… 1. sääntö…

Roolipelissä voi saada kavereita ensimmäinen kaveripari ovat sydänystäviä, ellei ystävät ole samaa sukupuolta niin… Voihan sen nimetä pariskunnaksikin… Oo… No kuitenkin.. Tässä voi ottaa yhden sivuhenkilön jolla ei voi tapella eikä tulla kolmen parhaan kaverin joukkoon. Ne ovat vain semmoisia sivuhenkilöitä. Hän ei saa...

Lisää juttua tulee myöhemmin! Ole kiltti ja lähetä meille postia jos joku juttu jäi auki… Nimittäin me emme tiedä oliko tässä kaikki.

Black Dogs | FanArt | Päivitykset | Jotain... | Roolipeli | Webmaster | NAM!!! | Linkit | Jutut ja vitsit | Black Dogsin omat horoskoopit

Yhteystietomme:

Sähköp.: blick_digs@hotmail