Sivuhenkilöt ovat henkilöitä, jotka eivät voi taistella, olla pääkaverusten joukossa eikä tappelupisteitä ei voi ilmoittaa tiedoissa jos se ei voi tapella. Ne vain oleilevat ja pelailevat. Sivuhenkilöille annetaan vain 30 $ rahaa… Milla ei ole laittanut vielä omaansa. Sivureita saa ottaa kaksi kappaletta. Kysykää lisää Webmasterilta.

Nimi: Sophia Hill

Pelaaja: Elkku

Ulkonäkö:


Pituus: 160 cm
Paino: 55 kg
Rotu: Huskyn ja lunnikoiran sekoitus
Turkin väri: Vaalean beige
Silmät: Safiirin siniset
Tuntomerkit: Tatuointi, napakoru, kaulakoru, korvakorut, käsirenkaat, blondit hiukset ja luomet.

Muuta:

Tappelutekniikka: Karate ja läppäisyjä naamalle. Läppäisyt ovat kivuliaita ja kovia.
Ammatti:
Malli ja näyttelyhommat kiinnostavat Sophieta ja niin hän onkin malli ja näyttelijä.
Sukupuoli: Female=nainen
Ikä: 22v.
Menneisyys:
Joskus pienempänä Sophia halusi tulla näyttelijäksi, mutta sen sijasta hänet valittiin USA:n kauneimmaksi. Siitä Sophia oli tyytyväinen näöstään joten hän jatkoi samaan malliin… Tähän asti hän on aika tunnettu kuvaajien keskuudessa.
Perhe: Äiti Sally ja isä Dan. Sisaruksia hänellä ei ole juuri lainkaan.
Luonne: Naismainen ja viettelevä olemus saa monien miesten päät kääntymään. Kauneus… Hänet voitaisiin luulla kanaksi vaikka luonteeltaan Sophia on erittäin jalo ja pettämätön.

Nimi: Purtis-Pena (sukunimi hämärän peitossa

Pelaaja: Muchu

Ulkonäkö:


Pituus: 170 cm
Paino: 70 kg
Rotu: Dobermania, Ceskoslovensky vlcakkia ja hiukkasen Buhundia = sekarotuinen.
Turkin ja silmien väri: Silmät ovat ruskeat, mutta pitää aina (paitsi öisin) aurinkolaseja päällään auringon määrästä riippumatta.

Muuta:

Tappelutekniikka: Kamplaa vastustajan, ja pieksee sitten takaapäin niin, että veret ja hampaat lentelee. Osaa myös Karatea.
Ammatti:
Ex- huumekauppias, nykyään epärehti Poliisi.
Sukupuoli: Mies
Ikä: 18v.
Menneisyys:
Kauppasi ennen huumeita, mutta hänen isovelipuolensa (äidin puolelta) ei pitänyt siitä, sillä Penan huumeet olivat tappaneet jo pari tyyppiä, sekä Penan sisarpuolen tappelussa, joka johtui huumeriidasta, kun Pena ei lopettanut myyntiä, hänen isovelipuolensa katsoi parhaaksi kutsua poliisit paikalle, ja niinpä Pena joutui putkaan, ja vannoi kostavansa isovelipuolelleen....
Perhe: Isovelipuoli (Ken), Äiti (kuollut) Sisarpuoli (kuollut) Isä (lusii putkassa)
Luonne: Luulee olevansa tyttöjen silmissä vastustamaton, hieman itserakas... Pöllii mielellään toisten tytöt vain näyttääkseen, että pystyy siihen, mutta hylkää tytöt sitten heti... On meko kova valehtelemaan, ja melko kostonhimoinen. Käyttäytyy kovismaisesti,joka saattaa vaikuttaa typerältä, mutta pohjimmiltaan ihan OK jätkä, joka kärsii vain huonosta itsetunnosta.