Näin agenttiryhmä sai päreet kuumenemaan.
- Kosto elää! Jack huusi ja tarttui auton rattiin. Muut hyppäsivät kyytiin ja he lähtivät kohti omaa hotelliaan. Lopuksi he keräsivät tavaransa ja he lähtivät kohti satamaa.

Samaan aikaan kun agenttiryhmä oli palaamassa kotiin, niin kuuluisa laulaja, Donnan kaveri Britney Jackson oli keikallaan. Lavallaan hän lauloi upeaa laulua, joka nivoutui ystäviin. Lavan taakse ilmestyi musta auto. Joku tuli autosta varmin askelin kohti lavan taustaa. Yhtäkkiä joku juoksi verhojen takaa ja peitti Britneyn suun ja otti tämän mukaansa. Viisu lopahti ja yleisö tuli levottomaksi.
- Päästä minut irti…! Britney sanoi mumisevalla äänellä. Hänet pantiin autoon ja auto lähti suoraa päätä pois. Poliisit tulivat perässä, muttei saanut autoa kiinni. Britneylle sidottiin side kuonon ympäri ja tassut nauhalla kiinni. Britneytä vietiin johonkin lahoon taloon. Nurkan takaa ilmestyi punkkarilettikoira. Hän virnisti Britneylle ja Britney virnisti takaisin. Samassa punkkarikoira läpsäytti kovaa Britneytä poskeen. Hän melkein itki.
- Kuules pikku akka! Et kerro kenellekään tästä jutusta, että olen kidnapannut sinut, tai muuten teloitan sinut! Ei sanaakaan! Kuuletko! Ukko huusi.
- Kerron sinusta agenttiryhmälle! Ja sinä saat kyytiä! Britney karjui vielä kovempaa.
- Olen Velmu Beckham. Kaikkien gangstereitten kunkku! Olen paras! Yritän valloittaa koko maan! Hahhaa! Velmu nauroi pää punaisena. Itse kidnappaaja ja kidnapattu katsoivat toisiaan oudosti.
- Aion hankkia suuret lunnasrahat sinusta! Sitten saan edes vähän rahaa säiliööni! Kevin tuo juomista tai jotain. Velmu pyysi kidnappaajalta, Keviniltä. Britney laitettiin mukavaan makuuhuoneeseen, jossa oli hienot tapetit, hieno meikkauspöytä, hieno sänky, hienot verhot ja hohdokas lamppu. Britney läsähti sänkyyn. Velmu myös.
- Arvaas mitä? Velmu kysyi harvapuheisella äänellä.
- No, mitä? Britney sanoi. Velmu käänsi päänsä Britneyhyn.
- Minutkin on joskus kidnapattu.
- Onko? Kerro minulle siitä. Britney uteli.
- Olin lähellä kahdeksaa… Ja minut kidnapattiin. Ne olivat minun mielestäni tuhman näköisiä, kuten lapsenkielellä sanotaankin. Ne rökittivät minua… Ja siksi olen halunnut kostaa! Velmu käänsi päänsä pois. Britneytä alkoi pikkuhiljaa karmimaan. Kuitenkin Velmu oli aika näyttävä Britneyn mielestä. Mutta ei Britney periksi anna.
Kevin kirjoitti lunnaskirjeen, jossa luki: "Olemme kidnapanneet Britney Jacksonin. Jos haluatte hänen elävän antakaa meille puoli milliä rahaa! Laittakaa rahat kaupungintalon roskikseen.
Toivoo: Minä
Kevin lähti viemään kirjettä postiin. Hän vei sen ja palasi takaisin rumalla autollaan.
- Teitkö sen? Velmu kysyi Keviniltä.
- Kyllä herrani. Tehty ja viety. Kevin kumarsi syvään ja Velmu hieroi käsiään tyytyväisenä.
- Rahasumma oli puoli miljoonaa? Kevin nyökytti päätään.
Velmu oli tyytyväinen saavutukseensa. Vielä olisi maailma hankittavana.
Kirje saapui perille ja se näytettiin heti agenttiryhmälle.
- Voi ei! Velmu vauhdissa! Jack huusi. Muut katsoivat pelästyneinä.
- Meidän myös pitää maksaa puoli miljoonaa dollaria Britneyn hengestä! David lisäsi. Black dogsin oli aika lähteä etsimään tätä Velmua.
Näin alkoi Black dogsin etsintä ympäri maailmaa. Ensimmäiseksi he ajattelivat kaupunkia ja kaikkea muuta.
- Hei, kaverit! Minä tiedän! Siellä eräässä omituisessa talossa voi olla jotain Velmuun liittyvää. Siellä on nimittäin tapahtunut kummia. Se metsäkin on aivan outo ja eläimetön. John muisti.
- Me voimme aloittaa etsinnät sieltä! Mennään rakkaat ystävät! Jack sanoi. He lähtivät heti. Auto oli täynnä polttoainetta, joten he olivat hyvin varautuneet. Evästä oli monta laukkua. Rahaakin oli rutkasti. Tietenkin poliisiaseman antamaa. He pysäköivät autonsa tien viereen. Hissukseen he aukaisivat ovet ja hiipivät taloa kohti.
- Oletko varma, että täällä ryteikössä on joku asunto? David kysyi kuiskaten.
- Olen. Tästähän talosta puhutaan paljon… Ainakin siellä poliisiasemalla. John varmistutti. He kömpivät vähän matkaa ja näkivät vieressä tien, jota pitkin olisi voinut kulkea.
- Ei! Oltaisi voitu mennä tien kautta. John sanoi mumisten.
- Itsehän veit meidät tänne ryteikköön. Jack sanoi takaisin. Yhtäkkiä he huomasivat talon, joka oli ihan kamalan näköinen. Sisältä tuli joku. Agenttiryhmä meni matalaksi. He kurkkivat pusikosta. Donna kuiski:
- Tuo oli se, joka minutkin ryösti. Jack nyökytti vakavana päätään. Mies käveli pois ja Jack, David, John ja Donna hiipivät talon luo. John johti joukkoa. Ovella he kurkkivat sisään ikkunoista, päättivät tehdä hämäyksen, koputtaa oveen ja lähteä pakoon. Koputtivat ja juoksivat pakoon. Oli hiljaista. Kukaan ei tullut avaamaan. Joten he päättivät murtautua sisään. Sisällä ei ollut ketään. He tutkivat paikkoja. Mistään ei löytynyt mitään. Oli vain tylsiä kaappeja. Yhtäkkiä Donna kuuli huutoja. Huutoja yläkerrasta. He juoksivat heti yläkertaan ja avasivat kaapin, jossa oli sidottu ja kuuluisa Britney Jackson. Nopeasti David otti siteet pois.
- Kiitos, kiitos! Minut kidnapattiin kesken keikan! Britney sanoi vakavana.
- Kerro koko juttu, niin saadaan se tomppeli kiinni! David vaati. He laittoivat Britneyn istumaan sohvalle.
- No… Eli, minut kidnapattiin ja minut tuotiin tänne. Sitten joku Velmu Beckham niminen tyyppi löi minua ja kertoi valtaavansa maan! Koko maan! Ja hänellä oli joku apuri. Kaikki katsoivat tarkkana Britneytä silmät ulkona. Jack kirjoitteli paperille kaikkea mitä Britney oli sanonut. Nopeasti he lähtivät autolla pois hurjaa vauhtia.
Poliisiasemalla Jack näytti kaikki muistiinpanonsa.
- Erinomaista työtä teiltä. Onko kidnapattu paikalla? Puheenjohtaja sanoi agenttiryhmälle. Donna kävi hakemassa Britneyn haastatteluun, jossa pyydettiin tuntomerkkejä. Britney istuutui pehmeään penkkiin.
- Olit siis lavalla. Näitkö auton rekisterinumeroa? Haastattelija kysyi.
- En muista, mutta se oli mustan värinen.
- Minkälaisia tuntomerkkejä tällä Velmulla oli?
- Punainen punkkariletti, kolme lävistystä… Muuta en sitten muistakaan.
Tuntomerkkien tutkija merkkasi kaiken muistiin paperiarkistolle.
- Voitte poistua. Tutkia sanoi katsellessaan paperiin.
Britney nousi tuolistaan ja lähti.
- Mennään kertomaan Topille Velmu Beckhamista, niin hän voi etsiä Velmusta joitain tietoa. Jack sanoi. He lähtivät kohti Topin toimistoa, aukaisivat oven ja kysyivät:
- Topi voisitko etsiä meille tietoa Velmu Beckhamista?
- Tietenkin, ei tässä muutakaan tekemistä ole. Topi vastasi. Kaikki istuutuivat penkeille. Topi aukaisi internetin ja alkoi etsiä hakusanalla " Velmu Beckham". Sieltä löytyi vain kuvia.
- Tuo on se ukko joka sanoi valtaavansa koko maan. Britney sanoi hätääntyneenä.
- Hyi, mikä punkkari! Jack huudahti ällistyneen näköisenä.
- Tulostetaan kuvat, sillä niistä voi olla myöhemmin hyötyä. Topi sanoi ja otti kuvat ulos. He katselivat kuvia. Mutta ne eivät näyttäneet Velmulta. Siinä oli vain koirankuvia. Velmu on tehnyt jekun. Velmu on tosi fiksu!
- Pitää kait sitten ostaa kannettavatietokone. Jack sanoi myrtsinä. Topi nousi tuolistaan ja alkoi kaivella kaappiaan. Hän otti sieltä jonkun lätyskän ja läjäytti se Jackin käsivarsille. Jack hymyili. Niin Topikin.
- Se on upea. Jack sanoi Topille.
- Niin. Se on minun vanha. Se on superhyvä! Sitä parempaa kannettavaa tietokonetta ei ole olemassakaan. Tein ja fiksailin sitä ihan yksin. Annan sen vain teille, koska te ette riko sitä ja muutenkin sillä on helppo saada varkaat kiinni. Siinä on nimittäin omatekemäni tutka. Se on tosi kätevä. Ei johtoja, ei akkua, ei laskuja netissä, pieni tulostin, CD-asema, Windows XP, kaiutin, kuvaradiopuhelin, videokamera, televisio ja lamppu. Topi luetteli. Jack piteli kädessään tietokonetta. He saivat Topilta pehmeän ja tyylikkään kantolaukun tietokoneeseen. He kiittivät Topia ja häipyivät. Käytävässä heitä vastaan tuli Britneyn isän, veljen, poika, Ben. Hän on toimittaja.
- Hyvää päivää! Oletteko te se hyvä agenttiryhmä? Ben kysyi mikrofoni kädessään.
- Ollaan, mutta Britney ei kuulu. David sanoi ja otti Britneytä hartioista kiinni.
- Mutta hänhän on sukua minulle! Ben huudahti.
- Onko? Jack kysyi.
- On! Ben varmistutti ja pyysi agenttiryhmää haastatteluun. Kaikki istuutuivat ja Ben alkoi kysellä:
- Niin… Mikä on päämääränne juuri nyt?
- Se on… Saada eräs Velmu Beckham niminen koira kiikkiin. Hän on nääs valloittamassa maailmaa. John sanoi leuka pystyssä kameraan päin.
- Aijaa! No siinä se sitten olikin! Ben päätti ja nousi sohvasta.
- Siinäkö kaikki? Donna kysyi. Ben nyökytti päätään. Agenttiryhmä nousi myös sohvasta. Kävelivät pois asemalta ja menivät parkkipaikalle. David omisti auton, joten hän vei autollaan omiin koteihinsa. Ensimmäisenä Jack ja Donna, John ja lopuksi Britney. Britney oli vielä autossa.
- Britney voisinko tulla teille yöksi, koska en jaksaisi ajaa enää kotiin? David kysyi mukamas väsyneenä.
- Toki! Jos et vai kuorsaa nukkuessasi. Britney varoitti.
- En tosiaankaan! Oletko sinkku? David kysyi. Britney naurahti.
- Yritätkö vihjailla jotain? Olenhan minä. Britney naurahti jälleen. Davidin korvat nousivat pystyyn.
- Aijaa! Oletpa sinä kaunis… David sanoi hymyillen. David ajoi vähän matkaa, kunnes pysähtyi Britneyn hienoon pihaan. Nopeasti David nousi autosta ja aukaisi Britneylle oven käsi selän takana. Britney nousi autostaan ja käveli kohti taloaan. David tuli perässä.
- Ihan kiva talo sinulla. Ainakin iso piha! David hämmästeli.
- Niin! Ajattelee vain sitä, että paljon se maksoi. Britney nosti kulmakarvaansa ja otti laukustaan oven avaimet. Aukaisi hän oven ja astui sisään. Davidin suu meni suppuun.
- Wau! Mikä talo! Miten sinulla on varaa tällaiseen, hyvä neiti? David kysyi.
- Laulajan uralla tienaa. Britney sanoi ja meni keittiöön.
- Kuunteles minun lauluääntäni! Laa la laaaaa! Eikös ollut hienoa? David loilotteli. Britney piti korviaan, hampaat jäykästi kiinni. David taas piti kättään ilmassa kuuta kohti ja näytti runolliselta. Britney kuitenkin hymyili.
Hän otti keksejä ja perunalastuja kaapista. Juomiseksi hän myös otti limua. Hän laittoi ne pöytään ja meni vaihtamaan vaatteet yöasuun. Kesti vähän aikaa, kunnes kuului hiljaa kysymys:
- Saako perunalastuja maistaa?
- Tietysti! Keksejä ja limuakin saa ottaa. Britney sanoi.
David alkoi avata lastupussia, mutta kuitenkin se aukesi alapäästä. Britney tuli katsomaan.
- Mitä tapahtui? David näytti pussia. Britney kikatteli.
- Mitäs nauramista tässä on? Kaikki on lattialla. David sanoi ihmeissänsä.
- Katso. Pussin yläreunassa lukee: ota teippi pois. David katsoi.
- Ai… Niinpäs onkin. En vain huomannut. He alkoivat keräillä perunalastuja, kunnes heidän kuononsa osuivat yhteen. Molemmat punastuivat ja katsoivat toisiaan.
- Äh… Kerätään… David sanoi ja jatkoi keräilemistä.
Britney ja David olivat viettäneet ihanan illan kahdestaan, syöden kaikkea hyvää ja katsomalla elokuvaa. Seuraavana aamuna kuitenkin Johnilla ja Donnalla oli pohdittavaa jäätelöbaarissa lakritsijäätelön kera.
- John? Olen ihmetellyt miksi Jack on poissa joka viikonloppu. Oletko sinä nähnyt häntä? Donna tiedusteli.
- En. Onko teillä jotain riitaa?
- Ei! Meillä menee todella hyvin. Olen vain ihmetellyt miksi Jackin kalenterissakin lukee jokaisen viikonlopun kohdalla: käyminen.
- Missä? John kysyi.
- Ei hajuakaan! Niin vain siinä lukee. John äkkiä nousi pystyyn ja laittoi kuononsa Donnan kuonoa vasten epäilevän näköisenä.
- Mitä jos hän käy jonkun muun naisen luona? John kysyi.
- Jack vai? Ei Jack sellaista tekisi. Kyllä minä hänet tunnen. Donna sanoi.
- Se ukko on semmoinen naistenmies, että voi, voi. Samassa Donnan kaveri, Mandy tuli juosten Donnaa kohti.
- Oi, Donna! Tule mukaani. Minulla on vaikeuksia päättää mitkä bikinit ostaisin rannalle!
- John, minun on mentävä! Näkemiin! Donna huusi viiden metrin päästä Johnille. John jäi jäätelönsä kanssa baariin.


4. Pettymys

- Missä hän on! Kerro! Velmu karjui Kevinille.
- En löytänyt häntä. Kevin sanoi alistuvalla äänellä. Velmun päätä särki ja vielä kidnapattu oli karannut.
- Kevin! Tuo minulle päänsärkypilleri! Tämä alkaa jo olla liian raskasta minulle! Velmu huusi. Kevin kiiruhti ja toi pillerin hetkessä. Velmu otti vesilasin ja otti pillerin. Yhtäkkiä Velmu huomasi jotain.
- Tämähän on fluoritabletti! Päänsärky! Päänsärkytabletti, idiootti! Kevin taas juoksi hakemaan oikean lääkkeen.
- Tässä! Kevin sanoi hengästyneenä antaen tabletin Velmulle. Velmu otti lasin ja kulautti lääkkeen vatsalaukkuunsa. Hän näytti helpottuneelta ja laittoi lasin pöydälle. Velmu tuijotti Keviniä kunnes sanoi:
- Haluaisin Maryn tänne. Voisitko tuoda hänet tänne? Nopeasti! Kevin taas juoksi kovaa Maryn huonetta kohti. Kevin aukaisi oven hiljaa ja pyysi Maryn tulemaan Velmun luo. Mary lähestyi Velmua kauniin askelin. Hän tuuhautti paksuja ja kauniita hiuksiaan. Hän istuutui Velmun viereen ja Velmu katsoi häntä hymyillen.
- Oletpas sinä kaunis tänään, Mary. Velmu sanoi hempeällä äänellä.
- Kiitos… Mary punastui ja käänsi päänsä pois ujona. Velmu otti tätä harteista kiinni ja antoi pusun Maryn poskelle.
- Minulla olisi sinulle pieni kysymys, kultaseni. Se tietenkin liittyy maailman valtaamiseen. Velmu sanoi hymähtäen. Mary mietti vähän aikaa ja aukaisi suunsa:
- Juu… No, antaa tulla! Mary sanoi melkein nauraen. Velmu laittoi kuononsa kiinni Maryn kuonoon.
- Jackhan luulee, että sinä rakastat häntä.
- Niin?
- Niin… Voisitko pummata rahaa siltä idiootilta? Velmu kysyi. Mary nosti kulmakarvaansa. Mary nousi penkistä ja nyökytti päätään tyytyväisenä. Velmukin hymyili ja otti kulauksen vettä lasistaan. Velmu taas pyysi Kevinin paikalle. Karjuen.
- Kevin! Minulla olisi tehtävä juuri sinulle! Voisitko käydä pihistämässä auton… jonkun hienon ja mustan värisen? Kevin kumarsi syvään ja sanoi:
- Kyllä korkeus! Ja Kevin lähti matkaan. Hän hiipi ulos talosta ja lähti kamalalla autollaan kohti kaupungin suurta parkkipaikkaa. Matka kesti vähän aikaa, kunnes hän nousi autosta. Kevin hiiviskeli parkkipaikan autojen välissä. Vähän ajan päästä hän löysi hienon mustan auton. Rikkoi lasin ja aukaisi oven sisäpuolelta, vaikka auto ei edes ollut lukossakaan. Hän yritti käynnistää auton johtojen kautta, vaikka avaimet olisivat olleet virtalukossa. Kevin tunsi itsensä täydeksi aasiksi. Lähti ajamaan ja suuntasi kohti Velmun salamökkiä. Perillä hän päätti tehdä yllätyksen Velmulle. Nimittäin hän aikoi kirjoittaa auton kylkeen jotain. Kevin mietti hetken. Lopulta hän keksi mitä kirjoittaa.             
Kotvan kuluttua Kevin pyysi Velmun tulla katsomaan autoa. Auto oli pihalla.

- Mitä sinä olet mennyt tekemään?
- Kirjoitin autoon nimesi jotta kaikki tietäisivät sinusta. Kevin sanoi ylpeänä.
- Tomppeli! Koko auto on piloilla. Velmu raivosi.
- Anteeksi. Kevin änkytti. - Luulin että ilahtuisit.
- Ilahtuisin, pah. Noniin, VAUHTIA!!!!!!! Pese se siitä äkkiä pois!!! Velmu
huusi raivoissaan.
Kun Kevin oli pessyt auton, he ajoivat ympäri kaupunkia etsimässä Jack Dawsonin taloa. Yhtäkkiä he huomasivat hienon kadun. He etsivät Jackin postilaatikkoa. Lopulta he löysivät Jackin talon. Mary nousi pois kyydistä
ja musta auto kaahasi tiehensä.
Mary soitti ovikelloa kesti jonkun aikaa kun Jack tuli avaamaan. Unenpöperössä Jack mutisi:
- Joo… Tule sisään vain… Donna… Yhtäkkiä Jack vilkaisi taakseen ja huomasi, että oli erehtynyt henkilöstä. Tulija ei ollut Donna vaan Mary! Äkkiä Jack meni ovelle ja yritti olla ryhdikäs.
- Oo… Tulkaa sisään! Maistuisiko kulaus viiniä tai viskiä?
- Ei kiitos, kulta… Tulin vain käymään. Mary sanoi vaiteliaalla äänellä. Jack auttoi ottamaan takin pois Maryn päältä ja tarjosi paikkaa hienoimmalta sohvaltaan.
- Onko Donna kotona? Mary kysyi. Jack yritti olla välinpitämätön.
- Ihana päivä tänään vai mitä?
- Kuulitko kysymykseni!?
- Mitä…?
- Onko Donna kotona?
- Ai, se harakka… Eei… Jack sanoi painottaen sanaa "harakka". - Hän tulee vasta illalla…
Yhtäkkiä Mary alkoi taas lähennellä Jackia.
- Kävisikö pieni pusu? Mary kysyi.
- Mikä ettei Mary kultaseni, Jack vastasi ja alkoi suudella Marya. Samassa he vierähtivät Donnan ja Jackin makuuhuoneeseen. Suutelu jatkui ja jatkui,  kunnes he kuulivat avaimen napsahtavan lukossa ja oven avautuvan.Lisää...